Vad händer i helgen...?

...Jo, jag, Malin, Anton och K skall åka till Sverige för att se på IDOL finalen i GLOBEN, häftigt va? Vår resa startar imorgon kväll, då vi blir skjussade till terminalen i Åbo där vi hoppar på Viking Line för att åka till Sverige. På morgonen då vi vaknar skall vi alltså vara i Stockholm och i och med att båten är omänskligt tidigt i Stockholm så åker vi direkt till hotellet med tunnelbana. På hotellet äter vi morgonmål i lugn och ro och lämnar sedan väskorna där eftersom vi får våra rum först kl. 14. Så under den tiden strövar vi på Stockholms gator, kanske tar en bit mat och sedan tillbaka till hotellet för att göra oss redo för Idol!

Vi släpps in till Globen halv 7 tiden på kvällen om jag minns rätt och kl. 8 börjar det hela. Sedan avnjuter vi vår kväll där och kanske gör något efter det, det får man se. Sedan är det väl meningen att vi skall hitta tillbaka till hotellet för att sova. Och nästa dag så har vi hela dagen tom för att göra vad vi vill i Stockholm. På kvällen startar sedan båten hem till Finland och vi är tillbaka i Åbo på söndag morgon. :)

Vi har väntat så på den här helgen. Det har varit en dröm som sedan blev en tanke och som sedan blev verklighet. Det skall verkligen blir roligt. Och då kanske ni förstår att jag vill hitta min kamera laddare för man kan väl inte åka till Sverige utan sin kamera? ;)

Ha en bra dag allihopa!

- Karin

Här har vi finalisterna som tävlar om titeln: Sveriges Idol 2011.
Bilden är tagen från Google.

Kommentarer

Designen är gjord gratis av: Designbloggar
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0